WARM AND COSY

INSPIRED

Photobucket

Jeg er så evigt inspireret af Ditte fra velvetsnows interior kategori. Også selvom hun altid selv formår at give kategorien et humoristisk element (hun favoritiserer bl.a. E.T. og Pokemonfigurer), hvilket måske ikke helt er mig, er grundideerne og grundprincipperne i hendes indretningsstil lige efter mit hoved. Hendes biller har altid spøgt i mig, for dem er jeg altså bare blevet lidt for vild med. Da jeg så var i tigerbutikken i dag, fandt jeg disse tre kammerater, som jeg altså bare var nødt til at eje (og så til en 10’er stykket!). Jeg hader i virkeligheden kryb og insekter, men disse leder min hjerne hen mod en sjov, lille beskæftigelse min søster havde som barn. Hun elskede at samle skarnbasser op og kæle med dem. Højst besynderligt, men det er jo nok hvad man kan forvente af et skovbørnehavebarn. De skal stå i mine gennemsigtige akrylæsker fra Søstrene Grene sammen med alt muligt andet ragelse (igen er jeg inspireret af Ditte). Gør jer selv den tjeneste at besøge hendes blog, om ikke andet så hendes interiorkategori, som er meget original og inspirerende.

4 comments

 • Jeg har godt nok også tænkt på at købe dem mange gange; de har nemlig haft dem før, og jeg følger selv Dittes blog og inspirerende indretning.. Jeg har bare så meget (uundværligt) nips i forvejen, kender du ikke det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Jo for fanden… Disse er bare nuttede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WARM AND COSY