POLYVORE ME UP

FOR THE SKIN

PhotobucketPhotobucket

Okay, jeg er altså ikke total makeup-snob, men jeg kan nu godt lide, at produkterne er ordentlige og fungerer optimalt. Jeg har derfor netop investeret i min fjerde foundation (jeg har tre, jeg ikke rigtig bruger, også til en forholdsvis voldsom pris). Jeg håber altså, at den denne gang rammer plet! Problemet for mig er aldrig farven – men konsistensen. Jeg har endda utallige lækre makeupbørster netop til flydende foundations, men det virker bare ikke rigtig for mig. Denne her foundation er mere mat i det og er desuden ret cremet, hvilket jeg godt kan lide. De meget lette og flydende af slagen har ikke altid været en succes. Nu må vi se! Jeg lover at lave en update… Denne koster 385 kr. og kan købes i Matas. Det cool (og lidt sjove) ved at købe makeup fra lidt mere eksklusive mærker, er den ret vilde indpakning. Det er sjovt at åbne, kigge, røre og tænke på.

My new Chanel foundation. It’s more creamy than the other foundations that I used to use. I promise to make an update when I’ve tried it on for real.

1 comment

  • Hej :O)
    Jeg er meget spændet på om den er god. har du prøvet den? Min største frygt er altid om det kommer til at se for “make-uppet” ud.

    <3 og dejlig dag
    Pia Sabine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POLYVORE ME UP