WAYFARER

BABIES

Photobucket

Hvis I lige ville se dem på… Fine er de. Wayfarer fra Ray-Ban.
Nu vil jeg skynde mig hen til stationen (iført striktrøje, posede shorts, tights, wayfarer solbriller og støvler), hoppe på et tog og smutte på arbejde (klokken er i virkeligheden 12.00, dette er et planlagt indlæg). Mit nye garderobestativ bliver færdigt i dag, mangler bare lige at male det sort nu! Wehu, statusupdate på dét senere. Eventuelt over min facebookgruppe.
Resten af dagen står på musical musical musical…

Another picture with my new Ray-Ban babies.

5 comments

 • A

  coolness… elsker de er matte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej.

  Hva str. har du? 52 eller 55?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hej Marie! Super fin blog du har. Du har jo købt den der cremeøjenskygge fra Chanel og jeg kunne godt tænke mig at vide hvad du synes om den og om den er pengene værd. Går nemlig selv og overvejer om jeg skal købe den. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Hvis du søger på Burlesque, kan du læse :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WAYFARER