FLANNEL

PROM INSPIRATION

Photobucket

DRESSES: Silver dress-T by Alexander Wang, leather and longsleeved dress-Acne, drapped dress-Helmut Lang, Romantic layer dress-Rabens Saloner, One shoulder dress-Halston Heritage. SHOES: First four-Acne, studded red heal-Christian Louboutin, plateau boots-Alexander Wang. JEWELRY: Bracelet-Björg, necklace-Björg, human skull ring-Björg, earrings-Fashionology. BAGS: small camera bag-Alexander Wang, Brenda bag-Alexander Wang, 2.55 reissue-Chanel, clutch-Balenciaga,

Okay, en læser mindede mig lige om, at der snart er afslutningsgalla diverse steder. Derfor ville jeg lige lave en lille inspirationspolyvore, hvor jeg viser, i hvilken retning, jeg ville gå. Jeg ville jo klart vælge en sort kjole (selvom den sølvfarvede er noget så fantastisk). Jeg ville holde den simpelt og style den med tårnhøje, skulpturelle og specielle sko (eventuelt medbring et par flade til senere på aftenen) og en masse sølvringe (eventuelt armbånd eller øreringe – ikke begge dele, dette bliver hurtigt for voldsomt i mit hoved). Tasken skal holdes simpel og lille. Alle ting vist på ovenstående billede kan selvfølgelig gøres meget billigere, nu er dette jo bare drømmetænkning og inspiration.

A little inspiration for prom. A simple, black dress, sky-high heels and a lot of silver rings.

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLANNEL