FOR BREAKFAST THIS MORNING

PÅ BESØG HOS LÆRKE JEDIG

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

15 årige Lærke Jedig studerer på 1. år på Næstved Gymnasium. I sin fritid kører hun bloggen ANDTHEBLACK, spiller musical og er desuden elev på Eventyrteatret. Lærkes personlige stil er rocket, simpel og dog altid twistet med en masse smykker.

Beskriv din stil:
Jeg vil beskrive min stil som hverdagsrocket. Jeg tænker meget over hvilket humør jeg er i, når jeg finder tøj om aftenen, og vælger så noget tøj der matcher mit humør. Det er selvfølgelig altid hen af samme stil, men hvis jeg for eksempel skal have to modulers NV og bagefter et modul matematik, tager jeg bare det mest triste tøj på jeg har i skabet. Ved det lyder skørt, men sådan er det altså. Men hvis jeg derimod ved det bliver en god dag, tager jeg noget tøj på, jeg føler mig tilpas i.

Mit vigtigste stykke tøj i min garderobe:
Må være mine Atacomaer fra Acne. Jeg elsker dem virkelig. Jeg går sjældent i dem, men jeg synes de er noget af det smukkeste i denne verden. Mine sorte, højtaljede Cheap Monday bukser er noget af det mest anvendte i min garderobe, for de passer til næsten alt. Sorte strømpebukser og basis-toppe og kjoler er fantastisk, og man kan altid peppe sit outfit op med en flot tee fra T by Alexander Wang, nogle flotte sko eller nogle smykker.

Hvad føler du dig bedst tilpas i?
Jeg føler mig bedst tilpas i et par sorte strømpebukser, en sort t-shirt, en cardigan og et par converse sko. Dejlig, let outfit.

Seneste køb:
Mit seneste køb er to par Cheap Monday bukser og en sort kjole fra H&M.

Drømmekøb:
Mit drømmekøb er en sort Mini Brenda taske fra Alexander Wang, og jeg har ønsket mig den i snart to år nu. Den er jo fantastisk!

Yndlings designer:
Det må være Alexander Wang.

Stil ikon/hvad inspirerer dig:
Jeg har masser af stil ikoner, og får inspiration gennem blogs, folk på gaden. Jeg er vild med Sienna Miller og hendes stil. Det samme med Olsen-tvillingerne. Men hvem kan ikke lide dem? – de er skønne.

Ynglingssteder at shoppe:
Jeg er vild med at shoppe, stort set uanset hvor det er. H&M er en vinder. Der er basistøj, og det er noget af det mest anvendte i min garderobe. Når man først har bygget en perfekt basis-garderobe op, kan man altid bygge videre med vildere ting. Som I nok kan gætte, er jeg også vild med at shoppe i Acne. Det gør jeg dog kun sjældent, da jeg bor over 50 kilometer fra den Acne der er tætteste på mig. Jeg er desuden også glad for internetshopping.

1. Et klassisk hverdagsoutfit for Lærke består f.eks. af t-shirt fra H&M, shorts fra Levi’s, hat fra H&M og solbriller fra Ray-Ban. 2. Yndlingsøreringene fra Chanel har Lærke fået af sin storesøster. 3. Festskoene skal helst være chunky. Maya fra Acne, Draw fra Acne, høje sandaler fra Sonia Rykiel og yndlingsskoene Atacoma fra Acne. 4. Smykkeskrinet indeholder en masse store, sølvsmykker. Især ringe er stærkt repsæsenteret. 5. Lærke i skovmandsskjorte fra Modström og støvler fra Acne. 6. Garderoben består bl.a. af Acne, H&M, Marc by Marc Jacobs og Alexander Wang. 7. Shortssamlingen vokser. Her ses shorts fra henholdsvis Levi’s, Acne, Topshop og vintage. 8. Yndlingssmykket er cocktailringen fra Yves Saint Laurent, købt på en rejse til London. 9. Yndlingstaskerne – her fra Mulberry, Marc by Marc Jacobs og Balenciaga. 10. Lærke i silkekjole fra Acne. 11. Lærke ejer en del solbriller efterhånden, yndlingssolbrillerne er dog Clubmaster modellen fra Ray-Ban.

16 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR BREAKFAST THIS MORNING