Klædeskabet: Garderobestativ

How to update a look

Photobucket

En læser spurgte for lidt siden, hvordan jeg ville opgradere et hverdagslook til et festlook. Derfor lavede jeg lige denne polyvore, som jeg synes, beskriver meget godt, hvor nemt det er at opdatere sit grundlook. En nederdel giver næsten altid et feminint touch, men ved at vælge en nederdel i et grovere materiale, f.eks. læder eller ruskind, beholder du råheden i din stil. Højde er også nødvendigt for at indikere noget mere festligt, vælg derfor en støvle med chunky hæl. Dem kan du også holde ud at have på en hel aften. Det ville selvfølgelig være nemt at spice et look op med diverse smykker, men jeg ville gerne holde mig indenfor min egen stil i denne polyvore, og jeg går altid med de samme, neddæmpede smykker.

T-shirten er fra T by Alexander Wang, nederdel fra The Row, taske til højre og støvler fra Balenciaga, læderleggins fra Acne, kædetaske fra Chanel, støvler til venstre fra Acne. Ring fra Björg, vintage hat go Calvin Klein BH.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klædeskabet: Garderobestativ