01.09.11

Ganni

Photobucket

Mine nye velourbukser fra Ganni. Velour får generelt mine tanker til at flyde tilbage til 90’erne, men disse her er altså gode nok. De to lynlåse giver en rå kant, hvilket jeg absolut godt kan lide. Jeg er ellers ikke vanvittig vild med Ganni, men de laver alligevel et par rigtig fine styles. De er forresten købt i butikken Ropa i Næstved, som har et rigtig fint udvalg (taget i betragtning at den er placeret i en provinsby)

11 comments

 • maria

  vil du ikke sende nogle billeder af dem til min mail? du behøver ikke have dem på, bare så jeg kan se dem forfra og bagfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  jeg kan ikke finde dem hverken i ganni-butikken eller på hjemmesiden? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  SÅ fine! Jeg har dem også.. Elsker at de er ekstra-ekstra højttaljede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  vil der slet ikke komme noget indlæg om den dag, du inviterede pigerne i byen og tog dem med i genbrugsbutikker osv.?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor vildt at de er i velour men stadig fede! jeg kan faktisk godt lide ganni, syntes at de har rigtig mange fede designs..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

01.09.11