PÅ BESØG HOS LÆRKE JEDIG

COCOPOPS

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hat fra H&M, shorts fra Nelly, trøje fra American Apparel, Acne Pistol støvler

I dag stod Kasper og jeg sent op (eller, jeg gjorde, Kasper vågner altid voldsomt tidligt). Vi spiste cocopops til morgenmad – det er sådan lidt et weekendritual for os. Nu skal vi hjem til Kaspers mor og spise frokost og senere til stranden og tage billeder. Jeg skal nok vise lidt af resultatet i morgen. Jeg er glad og totalt afslappet. Intet at nå denne weekend. Hey, det virker faktisk ret godt, når jeg lægger lidt skygger ind over billederne. Det er meget lettere at se struktur i tøj. Jeg ved godt, I hader sort/hvid, men jeg elsker det på en måde. Det giver et knapt så rodet udtryk her på bloggen med reklameannoncer og sådan.

Hvad vil I gerne se fra mit klædeskab i morgen forresten?

15 comments

 • Mette Storm

  Jeg er bare helt vild med dette sæt!
  Jeg bliver tit inspireret af dig og dit tøj.
  //mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Shorts’ne er så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  de shorts der, har du et link til dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Nelly.com, prøv selv at gå ind og led :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide tanken om at forenkle indlæggene på grund af de ofte spraglede reklamer imellem dem, men det er alligevel lidt synd, at nuancerne (som også findes i sort) forsvinder. Men det ser knaldgodt ud alligevel, så bliv du bare ved. :)

  Mmmh, jeg elsker at spise cocopops! Jeg lever dog på et ret spinkelt madbudget, så den slags kommer kun frem i ferierne, når det er min mor eller far, der betaler. Misundelse herfra… Ummenum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker de sort/hvide billeder. Synes de er så enkle og smukke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil også gerne at du viser nogle af dine basiskøb, dine tanker om den perfekte basisgardarobe osv. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  hvorfor sort og hvid billeder…..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så vild med din stil! Sort på sort behøver IKKE være kedeligt.
  Jeg elsker til gengæld at dine billeder er i sort/hvid, det er så smuk, syntes jeg. Men jeg syntes også det er dejligt at du har ændret skyggerne, så vi bedre kan se dit smukke tøj!

  ///Johanne

  johanne-meandmyhat.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida T

  Så fedt du har ændret lidt på skyggerne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så dejligt, at du har ændret på skyggerne i dit billede. Det er nemlig meget lettere at se dit tøj nu. Synes dog stadig, at det er lidt irriterende de er i sort/hvid. Men det må jeg leve med, det er jo dit valg :-)
  Kan du ikke lave en video i morgen? Jeg vil gerne høre din stemme. I videoen ville det være fedt at få af vide, hvorfor du har købt lige det tøj du har købt (jeg tænker på dyre basis-ting). Altså hvad tænker du på, når du køber dit tøj? Kan vi nogle råd? Så jeg vil egentlig gerne se alle dine lækre basis styles :-)
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dine outfits. Altid så enkle og lækre! Jeg tænkte på dine shorts… de er jo egentlig ikke lavet til at sidde i taljen. Kan man stramme dem eller hvordan? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • love your boots!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ BESØG HOS LÆRKE JEDIG