Balenciaga Army

Tomorrow

Photobucket

I morgen ville jeg absolut gerne iføre mig dette: Alexander Wang trøje, T by Alexander Wang top, Hat, Proenza Schouler taske, Helmut Lang jeans, Acne støvler. Alt sort, selvfølgelig, sjælen skal sidde hvor den plejer.

Husk at det er i morgen mit vintage shopping event finder sted. Jeg glæder mig! Men umiddelbart er det kun folk fra området, der har meldt sig til – virkelig ærgeligt! Find det gennem min facebookgruppe. Hvis du ikke allerede er fan af siden, (sorry, det virker simpelt hen så patetisk at kalde det for fan – jeg er jo bare petite), så poster jeg bl.a. invitationer, outfit billeder, og opdaterer status!

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balenciaga Army