In dreams

Talent

PhotobucketPhotobucket

Acnes Talent Paw11 gav mig åndenød fra første øjekast. Og nu er de for helvede da også kommet i sort, hvilket bare gør det hele endnu bedre. Det er ganske forfærdeligt – for jeg har absolut ikke pengene til dem lige nu. Men jeg må drømme mig væk i dem.

4 comments

 • Havde det på præcis samme måde. Også da de første gang kom ud og da de så kom i sort. Men har heller ikke pengene til dem… Må tage mig sammen og spare op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er vildt smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marie. Tænkte på, om du kunne forklare lidt om, hvordan du farvede din balenciaga-taske? Jeg overvejer nemlig at købe en balenciaga-pung og farve den, for er ikke så glad for deres grå nuancer, men er ikke helt sikker på om jeg kan finde ud af det uden at ødelægge den.

  PS. Jeg har sendt dig en mail :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Jeg har tidligere forklaret det, prøv at kigge tilbage i gamle kommentarer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In dreams