BLOGLOVIN'

Schwartz

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

American Apparel trøje, Cheap Monday kjole, Acne Pistol støvler. Very weird posed as always, I knoooow.

Jeg blev da egentlig ret forbavset over at se reaktionen på mit forrige indlæg. Jeg er altid glad for respons – men jeg bliver til gengæld en smule frustreret over, at nogle af mine læsere tror, de skal have lov til at bestemme tonen på min blog. Det er trods alt mig, mine tanker, mine værdier og mit liv, det handler om. Bare så vi har dét på plads. Læs videre. Nu forholder det sig sådan, at jeg i en periode på cirka to år har haft et vanvittigt belastet følelsesliv på grund af én stor hemmelighed… På det seneste har dette eskaleret i en sådan grad, at jeg måtte have en forløsning. Og det fik jeg så i går. Og nu er jeg ovenud lykkelig. Jeg ville egentlig sætte en glad smiley ind her, men det er på en måde bare ikke mig. Virtuel glad smiley! Jeg vil da håbe, at dette har mulighed for at smitte af på bloggen… “Vilde Kaniner” er jo i virkeligheden et spejlbillede på mig som figur, men da jeg altid tager mit hjerte med på arbejde, er bloggen også en afspejlning af mig som person. Jeg elsker at blogge, og jeg elsker jeres, mine læseres, respons og reaktioner: men ingen kan lide at blive kritiseret. Og jeg har følt en stigende grad af negativitet fra nogle af mine læseres side på det seneste, og dette har selvfølgelig en effekt på både mig som person og mig som blogger. I kan jo dybest set være ligeglade, I sidder bare og modtager – men jeg er altså ikke bare en cyperspacefigur – jeg er også et menneske. Og jeg bliver påvirket af negativitet. Fra nu af vil jeg gerne love jer én ting: Jeg bliver en gladere blogger. Så må vi jo se, om det også giver anledning til gladere læsere. Nu vil jeg vende tilbage til min tomatsuppe. Jeg spiser fandeme for meget tomatsuppe, jeg gør! I er så skønne, smukke, fantastiske og dejlige. Bare se på alle de bud på en header jeg har modtaget på det seneste – jeg er så dybt beæret, at jeg er ved at sprænges.

15 comments

 • Frederikke

  Kæft hvor er dit outfit lækkert her og hvor er du lækker her! Er helt forbavset. Hold kæft hvor er det smukt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil så lige prøve at ændre den ubehøvlede tone – der har været på det sidste – ved at sige at du virkelig gør et fantastisk job, her. Det hele er bare så ‘dig raw’ på en virkelig fed måde! Alle andre er bare jaloux eller har ondt i røven. Keep it up, du gør det fabelagtigt:-)
  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er enig med Sisse, folk glemmer at det er et ægte menneske som er bag bloggen! Dine læsere skal da overhoved ikke bestemme noget! Synes du er en fantastisk blogger! Bliv ved du så vild!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Maria

  “Opdagede” din blog da du blev en del af blogteamet, og du er nu på min faste blogliste for du gør det virkelig godt. Og om der er smileyer eller ej synes jeg ikke ændrer på tonen. Men alligevel også en virtuel smiley herfra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sender et lille virtuelt kram, og vil blot lade dig vide, at jeg holder meget af at læse din blog. Så er det sagt, sgu :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er forfærdeligt, når læsere bliver for dominerende. Det er så sindsygt for blogeren bag det hele. Når man lægger så meget sjæl i en blog, og hvor bloggen faktisk begynder, at blive en slags fristed – så skal der ikke komme nogle og begynde og tale negativt. Jeg synes det er simpelthen så forfærdeligt!
  Desværre stopper folk ikke bare med at snakke negativt, hvilket er fuldkommen forfærdeligt. Det vigtigeste er, at man synes det man gør, er det rigtige.
  Jeg synes din blog er noget af det bedste. Netop fordi den er dig! Du skal bare blive ved med det du gør, for du gør det sublimt!

  Oliver
  http://www.wardrobebyoliveranton.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hejsa :-)
  jeg ved du ikke ville have flere spørgsmål omkring det, men håber det er i orden jeg spørg på den her måde:
  jeg går selv med extensions pga mit hår er så tyndt, vil bare gerne vide hvordan du sætter det op i en hestehale med clips? ved ikke hvordan man gør det :-/
  /celine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Jeg “vender” dem ligesom om. Så de bukker rundt om det sted, hvor jeg vil have hestehalen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er SÅ mange negative læsere i den her blogverden, og synes virkelig det virker som om læserne ofte glemmer at det er en ægte person, med følelser, der sidder bag bloggen! Jeg blev nu ikke speciel stødt over dit indlæg igår, men nu hvor du skriver det i dag, med en hemmelighed..? Er det noget du har offentlig gjort på bloggen eller hvad? Er helt forvirret. Lige meget hvad, så er du en god blogger, og du ser fantastisk ud på ovenstående billeder. Det er rigtig flot til dig med håret skrabet tilbage – du har sådan et smukt ansigt!

  Knus Sisse Lykke.
  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Super skøn kommentar… Nu er du jo også selv blogger, så du har måske også en vis forståelse for omfanget. Nej, det er ikke offentliggjort, og det er egentlig for privat til det. Men det var bare for at klargøre grundlaget for min negativitet det sidste stykke tid! :-) Og tak for komplimenterne, det er altid rart…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er bare helt iorden, skulle bare lige høre om det var mig der var forvirret ;-) Men det lyder godt du er kommet af med den hemmelighed, hvis det har gjort så meget negativt for dig, i to år. Håber du får det bedre! Og lad være med at lade negative læsere ødelægge det for dig, de er simpelthen ikke det værd! Det kan gøre mig så sur, og ked af det, når jeg ser en blogger, der bliver kritiseret konstant af sine læsere – hvorfor filan læser de så med?!

   Det var så lidt, bare forsæt dit gode arbejde!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGLOVIN'