Hvis jeg vandt en million...

Lidt forklaring herfra

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Skjortekjole fra Gina Tricot, vintage bælte, Acne loafers, Ray-Ban solbriller, Balenciaga City taske.

Nu vil jeg lave tomatsuppe… Begynder I at se lidt et mønster? Lidt min favorit i øjeblikket. Desuden laver jeg verdens bedste! Jeg viser jer hvordan senere, lover at fotografere processen (mega nørdet at være blogger egentlig, der er sgu da ikke andre der tager billeder af deres grøntsager)

Med hensyn til mit ret debaterede forrige indlæg (har måtte slette nogle af kommentarene, de var simpelt hen for voldsomme): Det var seriøst ment i en billedlig betydning, det med dollaren. For at give jer illusionen af mig, trippende gennem New Yorks gader fyldt op med energi og overskud – ingen forfærdelig personlighed til mig, rolig nu! Måtte simpelt hen lige forklare mig i åbent cyperspace.

4 comments

  • Katrine

    Hvornår har du købt din skjortekjole? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hahaha syntes det var geniale ting du skrev ved at vinde en million!!! og det med den dollar til en hjemløs…. man skulle tro dem der kom med de negative kommentare aldrig havde set en film.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg vandt en million...