Butterflying

Hvis jeg vandt en million…

Photobucket

SPONSORERET INDLÆG

Hvis jeg fandt en million, ville jeg først og fremmest rynke brynene. Måske endda skrige af glæde og danse rundt som en trold ved midnatstid. Jeg vinder seriøst aldrig noget.

Jeg ville opfylde nogle drømme: Rejse til New York med min familie, opleve alle verdens dejligste musicals, shoppe en Chanel 2.55 reissue i Barneys, give en dollar til en hjemløs. Måske ville jeg endda sætte nogle af pengene ind på en opsparing, selvom det ikke ligner mig. Jeg ville betale Sceptors gæld. Jeg ville spise jordens dejligste og dyreste mad, nyde livets små glæder så som kunstoplevelser og jeg ville invitere min søster hjem til kalvesteg og onlineshopping, og give hende alle de cowboy shorts og store trøjer, hun overhovedet kan pege på. Jeg ville give Kasper en rejse til New Zealand, så han kan udleve sin drengedrøm om overlevelseturer og smukke naturoplevelser. Jeg ville leve livet til fulde i en kort periode og nyde at gøre ting, jeg ikke normalt har mulighed for.

Klasselotteriet afholder i øjeblikket en sådan konkurrence, hvor hovedpræmien er et rejsegavekort til en værdi af 25.000kr. Alt, du skal gøre, er at skrive, hvad du ville gøre, hvis du vandt en million. Du skal enten gøre det på en eksisterende blog, eller oprette en blog via Klasselotteriets hjemmeside. Held og lykke til alle med en milliondrøm i maven.

20 comments

 • Vinderne i konkurrencen er fundet. Oprindeligt var præmien 1 x rejsegavekort til 25.000 men der var så mange gode historier og ønsker, at vi har valgt yderligere to vindere. Kig ind på http://www.millionlotteriet.dk og se, om du har vundet.

  Der kommer snart en ny konkurrence på http://www.millionlotteriet.dk med fine præmier. I mellemtiden kan du overveje at købe lodsedler til Klasselotteriet på siden. Vi har fem trækninger som starter snart, hele 9 milliongevinster og mere end 40.000 glade vindere hver eneste måned. Og apropos glade vindere, så kan man læse vinderhistorier og selv blive en glad vinder på hjemmesiden http://www.gladevindere.dk.

  Med venlig hilsen Tomas Kruse – Online koordinator i Klasselotteriet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg ville da heller ikke give alle pengene til velgørenhed? jeg synes at det var rigtig smukt skrevet!! og alle der klager over at man skulle give pengene til hjemløse, kan lukke nettet, løfte deres numser og gå ud og indsamle penge istedet for at kommentere så negativt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   I er virkelig skønne og opbakkende. Tak og wauw til alle! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For helvede det var hypotetisk set…. Intet relativt, så tag og kom ned fra jeres egen lille pedestal, og indse at det sgu da er federe at hun tør skrive sin ærlige mening… sige nej jeg gidder nok ikke donere pengene når jeg kan gøre mig selv og min familie glade… Fuck om det er ego !!! Det er noget meget få mennesker oplever, og en one-in-a-lifetime-chance !!! Så hellere bruge pengene på sig selv, for at opfylde sine egne drømme… !!!

  Jah det er måske mega egoistisk, men helt ærligt… Mennesket er egoistisk per instinkt!!! vi er født til at tage hvad vi kan få for at overleve… ikke at nødhjælp og det at give penge til de hjemløse er noget lort, elsker ideen, men vi bliver grådige når vi får mange penge mellem hænderne!!! Og det er der ikke noget forkert i!, det er kun menneskeligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, hvor er folk dog stramme. Løs livremmen, træk vejret og tag tingene med et smil.
  Flot og velskrevet, Marie, med et strejf af humor og provokation :-)

  Fantastisk blog du har dig!
  Smil Michelle.

  http://www.fmof-dk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstod nu også kun teksten på et billedeligt-plan og analytisk-plan (hvis man kan sige det? hehe), jeg synes i hvert fald det var en smuk tekst og godt skrevet, jeg kan sagtens se tanken bag det. skide godt! og en rigtig god blog btw :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  love it!
  ser intet problem med den hjemløse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Vi kender det alle: “Prøv at tænk hvis jeg vandt 1. million, eller måske “bare” 100.000 – så ville jeg købe det og det og det og det” MEN hey, hvis man så sætter sit liv lidt i perspektiv, i forhold til fx en hjemløs, så ville jeg måske mere give ham en sovepose der kunne tåle -40 grader, i stedet for en en dollor, men, det er tanken der tæller søde Marie ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Det var dog utroligt: Måske ville jeg heller ikke helt danse som en trold ved midnatstid. Tænk at mine læseres analytiske arrangement ikke er større… Jeg har jo forhelvedet aldrig vundet en million, og kommer aldrig til det. I må simpelt hen lige komme jer over den specifikke formulering og se det større billede. Hvis jeg havde skrevet, at jeg ville donere halvdeken til kattens værn, var der jo også splid omkring det… Jesus, tag det lige roligt og overvej perspektivet.. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   I lige måde Marie – beskeden var ment som: fedt skrevet, men jeg ville nok bare have skrevet noget andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Super, så er vi enige – he he…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Èn dollar til en hjemløs. Åh gud, hvor gavmildt af dig dog….. Så hellere lade være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Tag lige en slapper og skru’ op for de analytiske evner, du burde besidde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Det kan jeg godt forstå, selvom det nu stadig (set med mine øjne) er meget smukt.
   Men efter din forklaring forstår jeg godt hvad du mente – det, hmm hvad skal man sige, lød bare lidt forkert, eller jeg misforstod det i hvert fald, men jeg er med nu :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Det er jeg glad for at høre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej!
  Fedt indlæg, og fede drømme!
  Meeen, mener du helt seriøst at du kun ville give én sølle dollar til en hjemløs? Ikke flere dollars eller måske donere nogle penge til et godt formål?
  En dollar kan man da sagtens undvære, selvom man ikke har vundet en million.

  No hard feelings, jet vil bare lige høre din mening om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Godt spørgsmål! Jo, det ville jeg sikkert – jeg er bare træt af at folk forsøger at sælge deres personlighed på velgørenhedsløfter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg elllsker din formulering “jeg er bare træt af at folk forsøger at sælge deres personlighed på velgørenhedsløfter!” Cool, jeg er heeeelt enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butterflying