klædeskabet - levi's shorts

Turen går til London

PhotobucketPhotobucket

Billeder af min kuffert, min Balenciaga taske og min iPhone.

Så går turen til London i morgen sammen med Lærke. Hold kæft, hvor jeg glæder mig. Fem dages intensiv shopping, spisning af lækker mad, kulturopdagelse og sikkert meeeeget mere. Jeg har været i London to gange før, og mit hjerte går virkelig til byen og befolkningen. Billeder fra selve turen og de ting vi nu køber dernede vil først blive løbende uploadet, når jeg kommer hjem (fredag). Indtil da må I klare jer med planlagte indlæg – ét indlæg om dagen startende med i morgen. I skal nok få en London must-see/must-taste/must-buy guide når jeg kommer hjem. Nu vil Kasper og jeg køre hjem til min mor og Lærke og spise wok og puttesove. Hav et par gode dage! Weeeeee!

6 comments

 • åhha gid det var mig! har lige været i london med mine veninde og det var en af de bedste oplevelser i mit liv! Savner allerede byen…suk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God tur, gid det var mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin blog du har! :)

  Håber du får en rigtig god tur til London :)

  Jeg er nu fast læser af din blog, og glæder mig til at læse mere fra dig. Håber du vil kigge forbi min, og måske blive fast læser :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  God tur til jer begge!

  By the way, så spurgte du den anden dag om ideer til indlæg, og så vil jeg bare give credit for dine polyvore billeder, jeg synes, at de er super inspirerende! Så lav endelig flere af dem, har gemt dem i en mappe på min comp. så kigger jeg bla. dem igennem, når jeg løber tør for insp. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nyd rejsen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvem rejser i med derover? god tur jeg elsker london, var selv afsted med min søster i starten af Juli, fantasisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

klædeskabet - levi's shorts