mit første rigtige madindlæg

projekt balenciaga

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

For lidt siden fandt jeg denne Balenciaga First på Trendsales til næsten ingen penge – dog med to ulemper: Den var gul, og den var voldsomt slidt. Slidtagen havde jeg ikke mulighed for at gøre det store ved, men farven kunne jeg ændre med en sort læderfarve. Og det gjorde jeg så. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet! Det er lidt svært at se på billederne, men den var virkelig gul forhen. Selvfølgelig er der stadigvæk en lille smule gult hist og her, men intet som man lægger mærke til. Hold da op, jeg er helt stolt af mig selv…

21 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mit første rigtige madindlæg