won hundred

Plateau

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Okay – I gættede den ret hurtigt, og egentlig var den ikke særlig svær. Jeg har købt plateauballerinaerne fra Won Hundred. Som nogle af jer måske ved, ejer jeg i forvejen sandalerne fra samme kollektion, og dem er jeg absolut vild med. Jeg får stadigvæk tics ved den blotte nævnelse af ordet “ballerina”, men når en 8 cm plateauhæl er inkluderet, er jeg altså bare på. Det er smukke, skulpturelle og ret gode at gå i. Så kan man vist ikke bede om mere?

Lærke og jeg rejser til London et par uger, og jeg glæder mig så vanvittigt meget. Jeg har endnu ikke besluttet, om jeg skal indsætte planlagte indlæg ind for perioden, blogge fra London af, eller slet ikke blogge i de 5 dage, vi er afsted.

8 comments

 • Jeg glæder mig så meget til London!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Når jeg har prøvet dem har jeg skulle gå et nummer ned… Desværre svuppede de stadig. De er nødt til at sidde godt fast på foden når det er med så meget plateau. Sker det slet ikke for dig?
  Var der mange af dem tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Det sker slet ikke for mig, nej – og nej, der var kun ét par i 37 i hvert fald…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ALT for fede sko! De er lækre!
  Jeg misunder dig slet ikke ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Doosla

  Jeg synes at de er forfærdentlige at have på – aldrig har jeg prøvet en sko der gnaver så meget – min veninde har samme problem med hendes :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Sjovt, det problem har jeg ingenlunde…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lave indlæg i forvejen!

  Og uf, hvor vil jeg gerne eje de sko!

  – Hvad skulle du give for dem? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

won hundred