Polyvore vinder

Planlagte indlæg

Photobucket

Okay – lige i øjeblikket sidder jeg på Ålestokgården på koloni med SFOen – så jeg må spise jer af med planlagte indlæg indtil lørdag (hvor jeg skal til nonfirmation, og sikkert heller ikke har tid til at blogge – sorry!) Dog vil jeg blot informere om, at jeg altså har lavet rigeligt med indlæg klar til at fodre jer med, og at I selvfølgelig bare kommenterer og læser som det passer jer og som I plejer. Heldigvis er det pisse nemt at lave planlagte indlæg her på WordPress.

Billedet ovenover er af en tegning jeg lavede en stille dag på arbejdet. Det fede ved at arbejde med børn er bl.a., at jeg kan udfolde sig kreativt og kunstnerisk – hvilket har stået på standby i mit liv de seneste par år (udover tegninger ud over alle mine samfundsfagsnotater, selvfølgelig). Tegner I, maler I, eller laver i andet kreativt? Jeg er fra fødsel af blevet stimuleret rent kunstnerisk, og kan i dag både tegne, synge, spille teater, instruere, skrive og til en vis grad også danse. Min drøm er at kunne leve af en af ovenstående. Jeg siger absolut ikke dette for at lyde som en pralhals, men i virkelighedens verden bør man kunne nævne kvaliteter.

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polyvore vinder