tankespind

nyt-gammelt

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har shoppet vintage i dag. Jeg var endda så heldig at finde hele tre, ifølge min overbevisning, rigtig fine skjorter; to hvide og én sort. Hvilken én af dem kan I bedst lide? Jeg er egentlig mest til den sorte. Giver det mening? He he. Den er lavet i et tykt, fløjlsagtigt materiale. 40kr. måtte jeg samlet slippe. Så går det hele jo lige.

Jeg har fået ideen til et sjovt lille projekt. Det går ud på, at jeg én gang om ugen poster et billede af en gammel beklædningsdel fra mit klædeskab. Hvad siger I til den idé? Er der nogen specifikke beklædningsdele, I ønsker at se?

4 comments

 • Nanna Christiansenn

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor du vintage shopper? jeg kan nemlig ikke finde nogle feder steder i roskilde omegn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Jedig

   Alt fra random afrikabutikker til kirkens korshær, Whatever! Nogle gange er man heldig, andre gange ikke. Man skal tage sig tid i hvert fald!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Er også mest til den sorte – det enkle snit og de opsmøgede ærmer er altså super fede!

  Lyder som et spændende projekt du vil arbejde på. Jeg kunne især godt tænke mig at se dit yndlings tøjstykke og smykke??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig søde skjorter!

  Glæder mig til at se dine beklædningsdele :-)
  Vil især gerne se nogle af dine sko, tasker, evt. det dyreste du har købt, det stykke du bedst kan lide eller aldrig troede, du ville kunne lide (hvis det giver mening)?
  Det kunne være mega fedt, hvis du på et tidspunkt lavede en vlog om nogle af dine yndlings-ting, ligesom den med smykkerne eller den med Lærke :-)
  Håber du kan bruge det til noget!
  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tankespind