kære lillesøster

mary kate & ashley

Photobucket

Jeg er ved at gå amok over mit hår. Extensions.må.kunne.findes.i.min.hårfarve.i.london.com…. Mit hår er i sådan en pagehårspeiode, og honestly, jeg kan ikke holde det ud. Jeg vil have mit hår langt, lækkert og bølget lige miss Mary-Kate her (even though it’s fake)! I dag har jeg sandsynligvis købt solbrillerne, du ser på billedet. Det er rent faktisk mit tredje par wayfarer fra Ray-Ban. Jeg har, de sidste par sæsoner, købt et par, og efterfølgende solgt dem igen. Dumt, opdager jeg jo så nu. De røde læber sætter bare prikken over i’et! Lækkert – jeg vil ogsåååå!

3 comments

 • Jeg elsker seriøst også Mary-kate og Ashley, De er fantastisk!!

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, at finde de rette extensions kan være en pestilens… Håber du finder de rigtige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh.. De er så smukke!
  Tænkte faktisk lige på, at jeg synes dig og Lærke minder lidt om Mary Kate og Ashley.. Ved ikke rigtig hvorfor. Nok fordi i også er smukke og søstre og har en fed stil.. Hæhæ :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kære lillesøster