handsome baby

klædeskabet – levi's shorts

Photobucket

Jeg har bemærket, at I alle har været meget interesserede i mine Levi’s shorts. Historien er meget simpel: De er købt af en random sælger på Ebay vintage. Alle tre par er str. 27, samme størrelse som jeg bruger i stort set alle bukser. De er højtaljede – tidsløse, og alligevel retro! Jeg elsker, at de kan kombineres med stort set alt fra en lille, hvid top til en stor, chunky sweater. Det første par er mørkeblå og med opsmøg, det andet par er mørkegrå (falmet sort) og med ripped ben og tredje par er multismadrede og også med ripped ben. Jeg er nok mest til det tredje par – meget rock n roll og samtidig vildt fine. Hvilket par kan I bedst lide?

11 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

handsome baby