Turen går til London

inspirations regn

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lige nu sidder jeg i London, så dette indlæg er det første planlagte ud af mange: Jeg har nemlig planlagt indlæg til jer i alle de dage, jeg er bortrejst – cool huh? Jeg tænkte egentlig lidt, at det var alt for længe siden at jeg har spammet jer med en fin inspirationsregn (og god, hvor tager den slags lang tid i photobucket – beklager på forhånd nogle af billedernes kvalitet)

Sagen er den, at jeg ikke er på nettet fra i dag, mandag, indtil på lørdag. Derfor kan jeg med god grund heller ikke besvare kommentarer eller emails. Jeg har simpelt hen for travlt med at shoppe, spise lækker mad, hygge og se musicals med Lærke.

5 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til London