T by Alexander Wang

Bloggers Delight

Kære læsere.

Jeg vil nu én gang for alle forklare, hvad jeg har kastet mig ud i. Jeg skal nemlig være en del af Bloggers Delight teamet. Jeg bliver en del af klynge tre, og kommer derfor til at linke til WhyWeFly, BitteBitte, S-U-S, Jimi Dolly, FUCK SEX WE JUST WANT CLOTHES, emmoemmo, emilimm og Mi Confension. (Klik for link)

De største ændringr her på bloggen kommer til at være en ret overdrevet billedstørrelse, annoncering, og så at jeg kommer til at linke i topbaren til disse smukke, ovenstående, bloggere. Jeg håber virkelig, at I vil tage positivt i mod alle de nye ændringer. Det er ret stort for mig at blive inviteret med i et blogger-netværk, og egentlig ikke noget, jeg nogensinde har tænkt, at jeg ville være interesseret i: Men da jeg hørte om konceptet, blev jeg positivt overrasket. Jeg synes, at min nye blog har et fint layout, og er virkelig stolt over at linke til lige præcis de blogge, der er i min klynge. Mht. annoncer – så må de af jer, der ikke er til den slags bare forsøge at ignorere dem – og resten bare klikke, like, kommentere eller whatever!

Wauw. Så fik jeg vidst sagt det hele. Er der spørgsmål, så er I ganske velkomne! (Også selvom de handler om andet end Bloggers Delight) Jeg er glad og positiv – håber på samme reaktion fra mine skønne læsere.

Hvis I er rigtig søde, så liker I også min facebook gruppe (klik for link), Twitter, BlogLovin og Google Friend Account (kommer på bloggen senere)

bloglovin

3 comments

 • Tillykke!
  Jeg synes det er skønt. Især det med større billeder, mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol

  Godt for dig, ærgerligt for os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er rigtig positiv overfor den nye ændring ;) Det ser rigtig flot ud, og det bliver skønt med nogle store billeder. Dine billeder er jo så smukke, at de sagtens kan bærer at blive større :)

  Held og lykke med hele dette nye forløb :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T by Alexander Wang